Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontdek de tennissport via Albert Heijn en ’t Eerste Wittien

Geplaatst op: 14 september 2020

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclub’s willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. Tennisvereniging ’t Eerste Wittien doet ook mee. “Dus kom naar een van onze proeflessen, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken”, roept het bestuur op.

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al eens tennis willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij ’t Eerste Wittien via www.proefdesport.nl. Ons aanbod tijdens de sportactie is voor jong en oud en bestaat uit een proefles, ontvangst met koffie of thee waar je een korte uitleg krijgt over de club en de tennissport. Daarna ga je de baan op om daadwerkelijk een balletje te slaan en we sluiten de proefles af door een verfrissende consumptie op ons terras. We laten je niet zomaar gaan, na de proefles ga je met een leuke goodiebag naar huis.  Uiteraard hopen we je daarna terug te zien op onze club! Als je na de proefles besluit om definitief lid te worden, ontvang je een set professionele tennisballen zodat je direct van start kunt.

Voor meer informatie over ’t Eerste Wittien en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je via info@eerstewittien.nl. Zie ook de website voor meer informatie over de club.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500