Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids start nieuwe seizoen tussen de tapijtrollen

Geplaatst op: 15 september 2020

Een koor uit dé tapijtstad dat zingt tussen de rollen tapijt. Eigenlijk is dat nog helemaal zo gek nog niet. Mannenkoor Harpe Davids hield maandagavond 14 september de eerste repetitieavond van het seizoen.

Sinds het uitbreken van het coronavirus begin maart dit jaar waren de zangers niet meer bij elkaar geweest. Nu was het gelukkig weer mogelijk zij het op een andere locatie dan gewoonlijk. De nieuwe locatie voor de repetities is één van de magazijnruimtes van Cotap aan de Oosterbrugstraat. Daar is de mogelijkheid om met inachtneming van de geldende maatregelen te kunnen repeteren. Bovendien is de akoestiek er ook prima in orde volgens de zangers.

Mannenkoor Harpe Davids repeteert wekelijks op maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500