Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede resultaten skeeleraars STG De Eendracht

Geplaatst op: 21 september 2020

Afgelopen weken zijn er door de jeugdige skeeleraars van STG De Eendracht weer wedstrijden in de Stouwdamcompetitie gereden.

Net als bij de meeste andere sporten lagen de wedstrijden hier ook lange tijd stil, maar er kon uiteindelijk toch nog een drietal van de oorspronkelijk 9 wedstrijden worden gereden. In totaal werd er door zes rijders en rijdsters deelgenomen aan de verschillende wedstrijden in Heerde, Rijssen en Nijeveen.

Harmen Last eindigde elke week op het podium en stond in het eindklassement op een mooie derde plaats. In de sterk bezette DP1 klasse deed Maud de Jong aan alle wedstrijden goed mee en verbeterde zichzelf elke week. Het eindresultaat was een bronzen plek in Nijeveen en mooie vierde plaats in het eindklassement. Maartje van de Steeg en Wessel van Riessen behaalden in Rijssen mooie resultaten bij de kadetten en junioren.

Voor Jet de Jong en Lauren Post was het in Nijeveen een eerste kennismaking met het wedstrijdskeeleren. Beiden hebben er veel plezier aan beleefd en konden zich goed meten met al wat meer ervaren deelnemers. Al met al een geslaagde serie wedstrijden met mooie resultaten en veel skeelerplezier volgens de vereniging.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500