Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jannet Hoentjen neemt afscheid van kinderdagcentra

Geplaatst op: 22 september 2020

Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland (SKZ) nam vandaag afscheid van directeur Jannet Hoentjen. Eerder dit jaar stond al een warm afscheid gepland voor Jannet maar een receptie en personeelsavond waren gezien de huidige maatregelen niet te realiseren.

Toch is er een manier gevonden om afscheid te nemen van Jannet namelijk de “Tour de SKZ met Jannet”. Vanmorgen werd ze opgehaald om – in auto met chauffeur- een tour te maken langs locaties van haar SKZ. Tijdens de tour was er steeds even gelegenheid om bij te praten en ook om cadeaus uit te wisselen. Jannet moest haar cadeau bij elkaar puzzelen en de locaties werden verrast met een tas vol muziekinstrumenten. Dat cadeau viel duidelijk hoorbaar in de smaak bij alle kinderen en zo kon Jannet na elk bezoek met veel lawaai worden uitgezwaaid.

Haar collega Tanja Hoekman vertelt: “Jannet stond aan de wieg van SKZ. Dat wiegje stond in Zwartsluis en vandaar groeide de stichting door in heel Zwartewaterland. SKZ is nu in alle kernen te vinden met peuterspeelgroepen en locaties voor kinderopvang en BSO. Jannet was een stuwende kracht binnen SKZ. Ze was altijd “in bedrijf”, enthousiast en enthousiasmerend. Jannet heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd zowel binnen als buiten haar vakgebied en velen zullen haar missen als contactpersoon nu zij haar functie vanwege gezondheidsredenen heeft moeten neerleggen.”

Het personeel blikt terug: “Alle collega’s van SKZ missen Jannet als “spin in het web” die zich bezighield met beleidsstukken en subsidies maar even zo vaak met kerstpakketten en verhuizingen. We wensen Jannet en haar gezin alle goeds toe en kijken samen met haar terug op een mooi afscheid middels de Tour de SKZ.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500