Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minister Slob komt IKC Driester en Bogermanschool openen

Geplaatst op: 24 september 2020

Foto: Rijksoverheid

Minister Arie Slob komt op zaterdag 3 oktober naar de Johannes Bogermanschool in Genemuiden en de Driester in Kamperzeedijk. Hij zal daar de vernieuwde integrale kindcentra openen.

Integraal Kindcentrum (IKC) staat voor een ontwikkelomgeving voor kinderen van 0-12 jaar, waar ieder kind telt, professionals met plezier werken en ouder(s)/verzorger(s), kinderen en medewerkers samen optrekken. De IKC’s zijn vanuit een christelijke identiteit opgezet in samenwerking met Accrete, onder de naam stichting IJsselrijk Kinderopvang. Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media zal deze onder toeziend oog van het college van bestuur, schooldirecteuren, kinderen, ouder(s) en genodigde betrokkenen openen.

Minister Slob voert de openingshandeling uit en houdt daarna een korte toespraak. Vervolgens zal er een rondleiding in het kindcentrum plaats vinden. Om 10:30 uur gaat minister Slob naar het nabijgelegen Kamperzeedijk om daar de opening uit te voeren. Ook daar zal een toespraak gehouden worden met een rondleiding in het kindcentrum. In verband met de coronamaatregelen zijn alleen genodigden welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500