Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio: gelijkspel voor DOS

Geplaatst op: 26 september 2020

Het sterk Genemuider getinte DOSK speelde zaterdag met 1-1 gelijk bij SDV in Barneveld. Alan Bakker maakte na rust de gelijkmaker. In de derde divisie verloor Staphorst in een boeiende wedstrijd met 2-3 van Barendrecht.

DESZ met Frank Kuurman en Henrico Abma won met 4-1 van Drenthina. Tom Kisjes maakte twee doelpunten, ook ex-Sportclupper Danny Moorman scoorde. Olympia ’28 verloor de streekderby tegen Rouveen met 1-2. Van de Belt scoorde pas in de slotfase de 1-2 voor de Hasselters. In Sint Jansklooster won VHK met 3-0 van SVBO. De ploeg van ex-Sportclupper Edwin Duim, met ook nog eens Elken, Lassche en Vis met een Genemuider verleden in de ploeg, kwam geen moment in gevaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500