Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GOV brengt Biestemerk bij u thuis met online quiz

Geplaatst op: 9 oktober 2020

Archief: Erik Eenkhoorn

De Genemuider Ondernemers Vereniging heeft samen met Conceptum een idee bedacht om het Biestemerkgevoel toch nog naar Genemuiden te halen. Met een online Biestemerkquiz wordt de zaterdagavond 17 oktober een ouderwets gezellig biestemerk avondje!

Met vragen over de stad, de Biestemerk, de winkels en andere feitjes over Genemuiden, kan de spanning vanaf 21.00 uur hoog oplopen. Opgeven voor de quiz doe je gemakkelijk op www.biestemerkquiz.nl, deelname per gezin kost 7,50 euro.

Ook is er een spectaculaire verloting deze avond, waarvoor je lootjes koopt bij AH Bart Knap, De Groene Lantaarn, Flier Sport en Vivaldi. Je maakt daarmee kans op hele mooie prijzen, bijvoorbeeld: Tablet van Van Wendel, Luxe gevulde boodschappentas van AH of een jaar lang een bloemen abonnement van Vivaldi. De lootjes kosten 1 euro per stuk.

Om het extra gezellig te maken thuis op de bank, hebben de ondernemers natuurlijk leuke aanbiedingen in de winkels. Denk bijvoorbeeld aan snert ( voor de geur, en om in de stemming te komen), een heerlijke biestemerk quiz borrelplank of assorti mini pizza’s, die vers worden gemaakt.

De opbrengst van deze gezellige online biestemerk quiz gaat naar 3 hele mooie goede doelen. Refilwe, Woord en Daad en De Wijkwieg kunnen rekenen op steun.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Van Dijk Containers 500