Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

BRI breidt dienstverlening uit

Geplaatst op: 9 oktober 2020

(Adv.) BRI Civiele Techniek B.V. heeft een jarenlange ervaring als aannemingsbedrijf in de Grond- Weg- en Waterbouw branche. Om haar dienstverlening verder uit te breiden heeft BRI de dochteronderneming BRI Handel en Transport B.V. opgericht aan de Sisalstraat 25.

BRI Handel en Transport levert vanaf heden zand, grond en rijplaten voor zowel de particuliere markt als voor de zakelijke markt en overheidsinstanties. Met deze extra dienstverlening wil BRI haar klanten en opdrachtgevers nog verder ontzorgen en dat alles in eigen beheer. Vanaf heden kunt u terecht aan de Sisalstraat 25 in Genemuiden voor het afhalen van zand of grond. Wanneer u zand of grond op locatie geleverd wilt hebben, dan kunt u contact met de onderneming opnemen op telefoonnummer: (038) 303 02 82.

BRI is geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 11.00 uur of op telefonische afspraak.

Meer weten? Bel (038) 303 02 82 of mail info@briciviel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500