Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn aangesteld als vaste organist Hervormde Gemeente

Geplaatst op: 10 oktober 2020

Foto: Pieter Polman

Het college van kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente heeft Erik Eenkhoorn aangesteld als vaste organist van Hervormd Genemuiden.

Begonnen als hulporganist gaf Eenkhoorn vorig jaar aan dat hij de ambitie had om vaste organist te worden. Hij legde de daarvoor benodigde opleiding succesvol af. Twee vakorganisten wisten Eenkhoorn te toetsen op zijn kennis en vaardigheden. Volgens de examinatoren is de Genemuidenaar een begaafde en getalenteerde organist. Het college van kerkrentmeesters ontving eerder vanuit de gemeente al positieve geluiden over de bijdragen van Eenkhoorn. Op dit moment beschikt de gemeente, inclusief Eenkhoorn, over vier vaste organisten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500