Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MS Fonds zoekt collectanten

Geplaatst op: 12 oktober 2020

Van 16 t/m 21 november vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. De stichting is in Genemuiden hard op zoek naar collectanten in de strijd tegen multiple sclerose (MS).

Door het coronavirus ziet de MS collecte ziet er dit jaar anders uit. Collecteren mag van de overheid, maar het is niet vanzelfsprekend dat onze collectanten allemaal langs de deur gaan. Daarom biedt het Nationaal MS Fonds andere manieren van collecteren aan haar collectanten. Collectanten kunnen een donatieflyer met QR-code door brievenbussen in hun omgeving doen. Ook is het mogelijk om online te collecteren met een digitale collectebus.

Mensen die interesse hebben kunnen kijken op de site van het MS Fonds.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500