Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kersttradities gezocht voor evangelisatieblad

Geplaatst op: 19 oktober 2020

Ook in deze bijzondere tijd werkt de redactie van Manna aan een nieuwe uitgave van het evangelisatieblad dat in de week voor de kerstdagen huis-aan-huis in Genemuiden wordt verspreid. En voor dit nummer vragen ze u om hulp.

Ze zijn op zoek naar mensen die een (bijzondere) traditie hebben rondom de kerstdagen. Bijvoorbeeld de invulling van kerstavond met elk jaar het luisteren naar dezelfde liederen, of het samen musiceren of het zingen in een ziekenhuis. Wellicht zijn deze tradities dit jaar nog wel belangrijker dan voorgaande jaren, omdat de vanzelfsprekendheid waarmee ze plaatsvonden er nu even niet meer is.

Reacties mogen naar: henriameiresonne@home.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500