Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstpakkettenroute gaat door in aangepaste vorm

Geplaatst op: 22 oktober 2020

Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 december organiseren meerdere winkeliers een kerst(pakketten) route nieuwe stijl. In verband met met de veiligheidsregels tegen het virus hebben ondernemers een nieuwe passende manier gevonden om toch het eigen kerstpakket te laten samenstellen.

Normaal is de markt altijd in de Kaaihof, maar nu hebben winkeliers als alternatief een veilige route bedacht. Langs een verlichte route komen de medewerkers langs de deelnemende winkels, deze route is ongeveer een kleine 800 meter. Lekker in de buitenlucht shoppen van de ene winkel naar de ander. Daardoor is het assortiment groter dan ooit! Met ook twee nieuwe deelnemers is het aanbod nog gevarieerder. Munten kunnen ook op eigen tijd van medewerker ingeleverd worden tot en met 24 dec 2020.

Voor meer info en de deelnemende zaken klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500