Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte Diabetes Fonds dit jaar online

Geplaatst op: 26 oktober 2020

De Diabetes Fonds-collecteweek vindt plaats van 26 tot en met 31 oktober. Door de coronacrisis is er dit jaar veel minder geld beschikbaar voor diabetesonderzoek. In Genemuiden wordt er dit jaar vanwege het coronavirus niet fysiek gecollecteerd.

Daarom laat het fonds de collecteweek digitaal doorgaan, zodat ze belangrijk onderzoek naar betere behandeling en genezing van diabetes kúnnen voortzetten. Juist nu is de bijdrage onmisbaar volgens de stichting. Men kan een gift geven in de online collectebus. “Mogen we ook dit jaar weer op uw steun rekenen ? Namens 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes, alvast hartelijk dank”, sluit het Diabetes Fonds af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500