Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weersverwachting: bewolking en lichte regen

Geplaatst op: 27 oktober 2020

Vanochtend zijn er perioden met zon, vooral in de kustprovincies kan er ook een bui vallen, waarbij onweer niet helemaal uitgesloten is.

In de loop van de middag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en gaat het vooral in het westen af en toe licht regenen. Het wordt ongeveer 12°C. In de avond breidt de regen zich naar het oosten uit en gaat het tevens harder regenen. De wind is zuid tot zuidwest, boven land matig en aan zee vrij krachtig. In de loop van de dag neemt de wind toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de late avond is er aan de noordwestkust kans een stormachtige wind, 8 Bft en kans op zware windstoten rond 75 km/uur. (KNMI)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500