Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sint brengt dit jaar digitaal bezoek aan Genemuiden

Geplaatst op: 29 oktober 2020

Door de corona-maatregelen kan de Sinterklaasintocht in Genemuiden niet doorgaan zoals voorgaande jaren. De Sinterklaasbrigade heeft lang nagedacht over mogelijkheden rondom de intocht. Het alternatief om in een treintje door de stad te rijden is helaas ook van de baan geschoven.

Dus helaas dit jaar geen boot gevuld met vrolijk zwaaiende pieten en Sint, geen kindermiddag in d’Overtoom en ook geen alternatieve optocht.

Om toch nog het sinterklaasgevoel te krijgen hebben Genemuiden Actueel en de Sinterklaasbrigade samen een serie video’s opgenomen. De avonturen van Sinterklaas in Genemuiden zijn vanaf komende zaterdag te volgen via deze nieuwssite. Zo komt er toch nog een digitaal bezoek van de sint en zijn pieten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500