Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw concept: 3G Geloofs Gesprekken Genemuiden

Geplaatst op: 2 november 2020

De Gereformeerde Kerk organiseert al een flink aantal jaren Goed Nieuws diensten. Door Corona blijkt het lastig om een vergelijkbare ‘digitale’ beleving neer te zetten. Daarom is er nagedacht over een laagdrempelig alternatief concept: 3G Geloofs Gesprekken Genemuiden. Op 8 november om 19.00 uur staat het eerste gesprek gepland.

‘Het langere tijd niet bij elkaar kunnen komen begint echt z’n sporen na te laten, daarom zij we op zoek gegaan naar een laagdrempelig lokaal initiatief’ zegt Hans Broer, voorzitter van de werkgroep Kerk naar Buiten binnen de Gereformeerde Kerk. We horen van veel mensen dat zij de verbinding missen. Met het 3G concept willen we hierop inspelen. We willen lokale mensen aan het woord laten. Zij kunnen in een half uurtje een getuigenis delen of wat vertellen over hun visie op een bepaald onderwerp. Dit noemen we 3G: Geloofs Gesprekken Genemuiden.

Zondagavond 8 november om 19.00 uur gaat Anne Lok in gesprek met Klarisse Broer, afgewisseld met een aantal mooie liederen. Het thema voor de eerste keer is: ‘Hoe hou je de connectie? Met God en met elkaar. Het gesprek is te volgen via kerkdienstgemist.nl en duurt ongeveer een half uurtje.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500