Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mondkapjesverkoop voor goede doel

Geplaatst op: 9 november 2020

(Ingezonden) Voor ons innoverende project om de strijd aan te gaan tegen beweegarmoede onder jeugd en ouderen, en door activiteiten ons ook nog in te zetten voor kankeronderzoek, is veel materiaal nodig, wij zijn liever inhoudelijk bezig dan met fondsenwerving. Wij hebben als stichting alleen hulp nodig bij de bouw en aanschaf van materialen, doordat wij nog geen sponsoren hebben die ons financieel ondersteunen zijn wij gestart met de verkoop van mondmaskers. Door de samenwerking aan te gaan met een Franse fabrikant, kunnen wij deze actie met dit unieke product uitvoeren.

Navaliaburcht outdoorsports brengt jeugd en ouderen op een innovatieve en verantwoordelijke manier in beweging. Als stichting met vrijwilligers beheren zij de locatie, en zetten zich in voor een aan kankeronderzoek gerelateerd goed do

De mondmaskers zijn van exclusieve kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Het innovatieve masker bestaat uit drie lagen, en heeft een hoog draagcomfort, bijzonder hoge filtratie en irriteert niet door de absorberende binnenste laag. Het masker is door het speciaale membraam goed ademend. Het gecertificeerde mondmasker kost los €6,- en is verkrijgbaar de maten M en L en in de kleuren Zwart, Marine Blauw en Licht Grijs. Voor grote aantallen maken wij een speciale prijs en de mondmaskers zijn steriel verpakt.

Voor meer informatie en bestellingen kunt u de site raadplegen. www.navaliaburcht-outdoor.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500