Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruim 800 gevulde schoenendozen ingezameld

Geplaatst op: 19 november 2020

Afgelopen week is de schoenendoosactie van Genemuiden afgerond. Initiatiefnemers zijn Alinda Visscher en de Hervormde Gemeente. “We mochten maar liefst rond de 800 schoenendozen in ontvangst nemen. Heel bijzonder, het waren er zoveel! Prachtig dat deze actie zo heeft geleefd”, aldus Visscher.

Ze vult aan: “Heel veel kinderen hebben geweldige mooie dozen gemaakt. Bedankt hier voor ook voor de giften! We hopen dat de dozen volgende week in Roemenie Oradea aankomen en daar uitgedeeld worden, door de medewerkers van het CE huis in Oradea. De situatie is momenteel erg schrijnend vanwege corona. De kinderen mogen momenteel niet naar school en zijn veel thuis. De schoenendozen zullen meer dan welkom zijn bij de kinderen en hun familie. Wanneer we weer foto’s krijgen zullen we die zeker plaatsen. U/ jullie worden allemaal heel, heel ,hartelijk bedankt.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500