Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek weer open

Geplaatst op: 19 november 2020

Naar aanleiding van de verruimende maatregelen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt, gaat de bieb in Genemuiden vandaag weer open voor een ieder.

Romy Tiemes vertelt namens de bieb: “Onze medewerkers en vrijwilligers hebben er zin in en staan vanaf vandaag weer voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Natuurlijk op gepaste afstand. De regels en maatregelen van voor 5 november  blijven nog steeds van kracht in onze vestigingen. Deze zijn na te lezen op onze website .”

Liever niet tijdens de openingstijden naar de Bibliotheek?

“Vindt u het nog niet prettig om tijdens de openingsuren van de Bibliotheek te komen? Neemt u dan telefonisch contact op, dan kunnen we een moment met u afspreken, waarop u alleen in de Bibliotheek terecht kunt of we zoeken naar een andere passende oplossing”, sluit Tiemes af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500