Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Antoinette Griffioen 25 jaar in dienst bij SKZ

Geplaatst op: 19 november 2020

SKZ hangt de slingers op want Antoinette Griffioen is 25 jaar in dienst bij deze kinderopvangorganisatie in Zwartewaterland! Antoinette is haar loopbaan gestart bij stichting kinderopvang Hasselt. Na wat omwegen werd deze stichting onderdeel van de Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland.

Antoinette was destijds nog werkzaam als pedagogisch medewerkster op de opvanggroepen, maar ze had ambities. Ze wilde graag een functie met een meer administratief en leidinggevend takenpakket. Antoinette vervolgde haar weg via studie en opleidingen naar functies als managementassistent en locatiehoofd.

Haar collega’s vertellen: “Stevig in haar schoenen staand legde Antoinette de weg af naar de plek binnen SKZ waar ze zo goed past; manager Centraal Bureau. Met haar nuchtere kijk op de zaken en haar collegiale instelling is Antoinette een belangrijke schakel voor iedereen die binnen SKZ werkzaam is en we hopen dat ze nog veel jaren met plezier haar functie zal uitoefenen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500