Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leger des Heils houdt collecteweek

Geplaatst op: 20 november 2020

Het Leger des Heils houdt van 23 tot en met 28 november haar landelijke collecte. In de gemeente Zwartewaterland wordt deze collecte georganiseerd door verschillende vrijwilligers van het Leger des Heils.

Steeds meer mensen, vooral in dit coronatijdperk, zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen wil het Leger een vangnet bieden. Dat gebeurt (juist in coronatijd) bijvoorbeeld door middel van het uitdelen van maaltijden, schuldhulpverlening, kledingwinkels en inloopactiviteiten. Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger geen subsidie. Deze activiteiten moeten volledig worden betaald vanuit donaties en de landelijke collecte. Daarom is deze collecte van groot belang voor de samenleving in de gemeente Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500