Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wielrenner Naberman verlengt bij Sunweb

Geplaatst op: 20 november 2020

Tim Naberman koerst nog een jaar voor het Development Team van Sunweb. Dat maakt de ploeg bekend. De Genemuidenaar gaat zijn derde jaar tegemoet in het team dat de afgelopen jaren grote talenten voortbracht. Het is het laatste jaar dat Naberman in de categorie onder 23 jaar uitkomt.

Volgens Team Sunweb maakt Naberman nog elk jaar een stap in zijn ontwikkeling. Ploegleider Kemna beschouwt hem als een van de teamcaptains die de jongere renners begeleidt.  Hij hoopt dat hij komend jaar een volgende stap kan zetten. Naberman voelt zich ’thuis’ bij Sunweb, zegt hij. “Ik ben blij met het vertrouwen van de ploeg. Afgelopen seizoen ontwikkelde ik me individueel,  maar ook als onderdeel van het team. Ik geniet ervan om teamcaptain te zijn en ook de mogelijkheid te krijgen om voor eigen kansen te rijden. Ik denk dat we samen nog mooie dingen kunnen bereiken.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500