Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijna 2500 euro voor Het Gehandicapte Kind

Geplaatst op: 21 november 2020

In de week van 9 tot en met 14 november hebben collectanten van stichting het Gehandicapte Kind zich weer enorm ingezet door langs de deuren te gaan met de collectebus. Er is in totaal 2413,15 euro opgehaald, de organisatie is daar erg dankbaar voor.

De stichting laat weten: “Wij gaan door met ons doel: een samenleving waarin kinderen met een handicap opgroeien met hun niet-gehandicapte leeftijdgenootjes in Nederland. Waar ze samen kunnen leren en sporten en plezier delen zodat geen enkel kind vanwege een handicap alleen hoeft te spelen.”

“Wij willen Mw. Drost erg bedanken voor haar vele jaren van inzet voor onze collecte! Twee dames werden in het zonnetje gezet, voor beide de 10 keer collecteren, wij waarderen deze inzet. Daarom een bloemetje voor Mw. van de Haar en Mw. Visscher”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500