Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: administratief medewerker (20-40 uur, Genemuiden)

Geplaatst op: 21 november 2020

(Adv.) Word jij onze nieuwe administratief medewerker?

Wegens groei binnen onze organisaties (Genemuiden, Ov) zijn wij snel op zoek naar een punctuele administratieve medewerker. Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de administratie, documentatie en de efficiënte bewaken en verbeteren binnen onze organisaties. Daarnaast ben jij ook hét gezicht en aanspreekpunt van de organisaties!

Heb jij een relevant afgeronde opleiding (mbo/hbo) en minimaal vijf jaar werkervaring? Heb jij kennis met (financiële) administratie en boekhouding en zijn jouw Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden op orde? Dan zoeken wij jou!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via 038 – 303 03 15.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500