Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Taart, bloemen en VVV-bon voor kringloopvrijwilligers

Geplaatst op: 24 november 2020

De 90 vrijwilligers van de Dorcaswinkel hebben dit jaar de Overijsselse Vrijwilligers Prijs in ontvangst mogen nemen. De winkel kreeg VVV-bonnen, taart, een oorkonde en bloemen uitgereikt.

Statenlid Joeri Pool (PVV) heeft maandag de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in de gemeente Zwartewaterland samen met een vertegenwoordiger van het Coördinatiepunt Vrijwilligers Zwartewaterland. In Genemuiden werden alle vrijwilligers van de Dorcas winkel bedankt voor hun inzet. Deze enthousiaste groep personen houdt samen de winkel draaiende. De opbrengst gaat naar de allerarmsten in deze wereld.

“Onze samenleving draait op mensen, die vaak onzichtbaar heel belangrijk werk doen. De voetbaltrainers, de mantelzorgers, mensen die voor anderen en hun omgeving zorgen zonder daarvoor betaald te krijgen en vaak niet eens erkenning. Tijd dat deze mensen in het zonnetje worden gezet”, aldus het provinciebestuur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500