Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Problemen Pieperpontje lijken voorbij

Geplaatst op: 26 november 2020

Volgens wethouder Harrie Rietman zijn de problemen met het Pieperpontje voorbij. Hij antwoordde dat op vragen van Kira Fijn van Buitengewoon Zwartewaterland.

Die wees op de cruciale rol die het pontje speelt in de fietsverbindingen in het gebied tussen Kampen en Genemuiden. Het pontje is sinds enige jaren in de vaart, maar regelmatig zijn er storingen. Ook afgelopen jaar konden maar weinig fietsers oversteken. Dat probleem is voorbij, al kan dat voorlopig niet in de praktijk worden getest. In de wintermaanden is het pontje namelijk sowieso uit de vaart.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500