Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sluziger Sint houdt drive-inn

Geplaatst op: 27 november 2020

Kinderen van buurtvereniging De Moerasvogel en kinderopvang Bij Marloes mochten vanmiddag langskomen bij Sint en Piet. Het Spaanse gezelschap verzamelde zich bij de Soos en alle kinderen mochten met hun ouders langsrijden: een ware Sint Drive-inn.

Het idee was bedacht om toch nog een coronaproof Sinterklaasfeest te organiseren. “Dat is zeker goed gelukt. Meer dan 100 kinderen konden vanmiddag op veilige afstand genieten van Sinterklaas. Zo hebben we met mekaar toch nog een gezellige middag gehad”, aldus Yvonne Kisjes namens de organisatie.

Meer foto’s? Klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500