Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Visvereniging zit niet stil ondanks corona

Geplaatst op: 4 december 2020

Volop leven in de brouwerij bij de visvereniging. Er is een leuke actie voor de kerstvakantie op touw gezet en de jeugd wordt aangemoedigd de hengel te pakken. Ook liggen de vispassen klaar voor de leden. Pieter Polman nam een kijkje bij de visvereniging.

Paul van der Ploeg vertelt namens de vereniging: “In deze rare tijd hebben wij dit jaar helaas niet veel kunnen voor de jeugd. Toch willen wij als visvereniging nog wat betekenen voor hen en hebben het volgende bedacht: Gedurende de kerstvakantie kan de jeugd van Genemuiden vissen in de viswateren van de visvereniging, als zij een visje of grote vis gevangen hebben een leuke foto daarvan maken en deze opsturen naar hsvhetzwartewater@gmail.com Deze foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury en voor de 10 mooiste/leukste foto’s zijn mooie prijzen beschikbaar. Hoofdprijs een complete spinnerhengel. Voor wie geen visvergunning heeft gedurende deze tijd kan deze gratis op halen bij dierenspeciaalzaak Johan Heutink.”

“Verder hebben wij een actie voor de jeugdvisvergunning voor 2021 is alleen geldig in ons verenigingswater. Deze kunt u kopen bij Johan Heutink voor € 5,00 Ook zit daar een leuk visstartpakketje bij. Een leuk cadeautje voor een verjaardag of de komende feestdagen. Let op: deze visvergunning is geen vispas”, vult Paul aan.

Ophalen vispassen: Voor de leden die geen incasso hebben, liggen de vispassen klaar. Deze kunnen  tegen betaling opgehaald worden bij Johan Heutink. Als u toch via de bank betalen wil kan dat door het bedrag over te maken naar banknr NL50RABO 0323337694 graag uw gegevens erbij U krijgt de vispas dan in de bus.

Tarief vispas: volwassen €38,00, volwassen 65+ €35,50, extra vispas €17,00, extra vispas voor 65+ €14,50, Jeugdvispas €12,50, actie jeugdvergunning €5.00. Voor vragen Paul van der Ploeg ledenadministratie 0639080261.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500