Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie wil weten wat verdachten mogelijk zochten in Genemuiden

Geplaatst op: 6 december 2020

De politie heeft een drukke nacht achter de rug in Genemuiden. Vannacht werd een auto staande gehouden waarvan de kenteken platen waren afgeplakt. Toen de politie de inzittenden wilde aanhouden, namen ze het hazenpad.

Twee verdachten werden later vannacht alsnog aangehouden. Dat lukte mede doordat een agent een fiets vorderde van een omstander. Hij ging daarmee opzoek naar een van de verdachten. In hun auto werd verder een voorhamer aangetroffen. Mogelijk wilden ze deze gebruiken voor een misdrijf die nacht.

Het is onduidelijk wat de inzittenden van plan waren. Heeft u een vermoeden? Meld dit dan via 0900-8844 Proces Verbaalnummer 2020577975. De politie zoekt ook de eigenaar van de fiets die door de agenten is gebruikt, die persoon kan zich melden hij Politie Kampen via telefoonnummer 0900-8844. Camerabeelden uit de buurt Fazant/Lijster zijn ook welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500