Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondernemer wil derde tankstation in Zwartsluis

Geplaatst op: 10 december 2020

Als het aan Sluziger Peter Groen ligt, komt er een gloednieuw tankstation aan De Grote Kranerweerd. Hij heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente. “Tanken in Zwartsluis moet voordelig en betaalbaar worden”, merkt de ondernemer op.

De voormalige fabriek van aromaproducent Buisman is sinds dit najaar eigendom van de gebroeders Terwel. Zij verkopen en verhuren gedeeltes van de fabriek en het omliggende terrein. Groen was één van de ondernemers die kansen zag rondom het pand. Bedoeling is dat er een onbemande pomp komt, waar op den duur ook wasboxen verschijnen. “En een oplaadpunt voor elektrische auto’s”, vult Groen aan.

De gemeente zal zich de komende maand buigen over de aanvraag. “Als de vergunning er komt, kunnen mensen hier naar verwachting vanaf mei tanken”, sluit Groen af.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500