Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging haalt streep door programma Koningsdag

Geplaatst op: 16 januari 2021

Gezien de huidige situatie heeft het bestuur van de Oranjevereniging Genemuiden het besluit genomen om de activiteiten voor op en rond Koningsdag 2021 niet door te laten gaan.

Aangezien de vergunning 14 weken voor aanvang van het evenement moet worden ingediend bij de gemeente met het gehele programma en veiligheidsplannen, ziet de organisatie het in deze omstandigheden niet mogelijk om dit in kaart te brengen.

Tevens zullen de wagenbouwers rond deze tijd beginnen met het maken van de wagens voor de optocht. Ook dit is in deze periode volgens de richtlijnen niet mogelijk

“Wij als bestuur betreuren het zeer dat wij deze beslissing hebben moeten nemen en hopen uiteraard dat het ‘gewone leven’ weer snel aan de orde zal zijn. Wanneer de situatie wel positief zal veranderen en er wel iets mogelijk zou zijn op Koningsdag, zullen wij alsnog het mogelijke doen om iets te organiseren. Tevens heeft het bestuur besloten om voor 2021 geen contributie te innen bij de leden. Wij hopen dat we snel weer iets voor u kunnen organiseren. Maar het belangrijkste is dat wij snel en gezond uit deze vervelende periode komen”, aldus het bestuur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500