Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: commercieel medewerk(st)er binnendienst

Geplaatst op: 27 maart 2021

(Adv.) Van Besouw zoekt een commercieel medewerk(st)er binnendienst. In deze functie ben je met het binnendienst team de spil van het bedrijf. Je communiceert met onze dealers en accountmanagers. Je begeleidt orders, neemt aanvragen aan en voert deze uit.

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV op naar info@besouw.nl of bel voor meer informatie naar 038-3858818.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500