Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alle stoelen omgedraaid voor Bente bij Voice Kids (video)

Geplaatst op: 2 april 2021

Alle juryleden van The Voice Kids draaiden vanavond hun stoel om voor deelneemster Bente van der Steeg uit Genemuiden. Ze mocht dus kiezen wie haar coach werd: Ilse de Lange, Sanne (Miss Montreal), rapper Snelle of Ali B. Uiteindelijk koos ze voor Sanne. 

Al voordat ze überhaupt had gezongen, draaiden twee juryleden direct hun stoel om. Met haar vioolspel wist Bente de jury helemaal in te pakken. Sanne Hans vertelde tijdens de uitzending dat ze zichzelf heel erg herkende in Bente: “Ik had vroeger zelf ook een viool en het liedje dat jij vanavond zong, is ook één van de eerste nummers die ik leerde spelen.” Ze doelde op het nummer ‘My Heart Will Go On’.

Begin 2020 gaf Bente zich op voor de zangwedstrijd van RTL4. Uiteindelijk was ze van maart tot en met oktober 2020 druk in de weer met voorrondes. In december had ze alle voorrondes succesvol afgerond en mocht ze naar Hilversum voor de tv-opnames die vanavond werden uitgezonden. Ze heeft dus maandenlang niets mogen vertellen aan anderen, terwijl ze al heel lang wist dat ze door ging naar de volgende ronde.

Bente is nu dus door naar de ‘battles’ van het televisieprogramma. Dat ze nu een landelijke bekendheid is, blijkt ook uit haar Instagrampagina. Per minuut komen er tientallen volgers bij voor de 12-jarige zangeres en violiste uit Genemuiden. Ook tv-persoonlijkheid Nicolette van Dam, met bijna een miljoen volgers, reageert via haar Instagram: “Wat een talent is Bente, ik kan er tranen van in mijn ogen krijgen. Dit is niet normaal.”

Bekijk hier het hele optreden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500