Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte Gehandicaptensport dit jaar online

Geplaatst op: 6 april 2021

Ook dit jaar heeft het bestuur van ‘Ons Zwemuurtje’ ervoor gekozen om niet met collectebussen langs de huizen te gaan voor het Fonds Gehandicaptensport. In plaats daarvan is er een digitale collectebus aangemaakt. De digitale collectebus is hier te vinden.

Mariska Marcus en Renate van Dalfsen vertellen namens ‘Ons Zwemuurtje’: “Vijftig procent van de opbrengst gaat naar onze vereniging. Al sinds het bestaan van Ons Zwemuurtje is Ad Theil coördinator van de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport in Hasselt. Dit jaar neemt hij na jarenlang trouwe dienst afscheid. Velen zullen Ad uit het verleden ook kennen als vrijwilliger van Ons Zwemuurtje. We willen hem in deze KWEK ontzettend bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Gelukkig hebben we in Mariska Marcus een opvolgster gevonden voor de collecte in Hasselt. Hier zijn we ontzettend blij mee.”

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500