Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kransen gelegd in Genemuiden en aan Kamperzeedijk (video)

Geplaatst op: 4 mei 2021

In het kader van de Nationale Dodenherdenking werden vanmorgen in Zwartewaterland op verschillende plekken oorlogsslachtoffers herdacht. Omdat publiek helaas niet welkom was, zijn er opnames gemaakt zodat iedereen toch de herdenking digitaal kan bijwonen.

Burgemeester Bilder legde kransen namens de gemeente in Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en aan de Kamperzeedijk. Daarnaast waren er ter plaatse ook afgevaardigden aanwezig van onder andere herdenkingscomités en Oranjeverenigingen. Bekijk hieronder de video van de kransleggingen aan de Kamperzeedijk en in Genemuiden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500