Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Renault Van Kesteren geeft fietsdragers cadeau 

Geplaatst op: 19 mei 2021

(Adv.) Renault Van Kesteren houdt een speciale Pinksteractie! Van donderdag 20 tot en met dinsdag 25 mei geeft de Renault-dealer uit Kampen en Zwartsluis een gratis Thule-fietsdrager voor elektrische fietsen cadeau bij de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Daarbovenop ontvang je een 10% kortingsbon van Van Dijk Bikes Kampen.

Renault Van Kesteren is zowel in Kampen (Kilbystraat 4) als Zwartsluis (Grote Kranerweerd 23) geopend op Tweede Pinksterdag. “Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom, ook zonder afspraak”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Maar dankzij de coronamaatregelen zijn we inmiddels gewend aan het maken van afspraken. Dat werkt voor iedereen veel prettiger. Zo kunnen we ook beter de hoeveelheid klanten in het pand in goede banen leiden en de 1,5 meter richtlijn respecteren.”

Profiteren van deze mooie Pinksteractie? Kijk op de website van Renault Van Kesteren voor het uitgebreide aanbod van ruim 100 occasions met onderhouds- en kilometerhistorie. “Deze auto’s kunnen we afleveren met 6 maanden BOVAG-garantie of 12 maanden Renault TOP Occasion-garantie”, aldus Van Kesteren. “Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van jouw droomauto!” Meer info: www.vankesterenrenault.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500