Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacatures bij Rook Bouw

Geplaatst op: 29 mei 2021

(Adv.) Rook Bouw Vollenhove zoekt collega’s om het team te komen versterken. Binnen het bedrijf is plek voor een projectleider betonbouw, een voorman betonbouw en een betonwerker. Klik hier voor meer info.

Voor particulieren, ondernemers, aannemers, agrariërs en architecten is Rook Bouw maker van woon- en werkplezier. “En dat zijn we voor onze werknemers natuurlijk ook. Door prima arbeidsvoorwaarden en een familiaire werkomgeving te bieden, dragen we graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van jouw talent. Zodat jij kunt bouwen aan je carrière”, vertelt Jacko Rook.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar: info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500