Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Take Five verzorgt eerste muzikale ontmoeting in Bovenkerk van Kampen

Geplaatst op: 23 juni 2021

Zaterdagavond 3 juli zal de eerste muzikale ontmoeting in de Bovenkerk plaatsvinden. Take Five zal dan optreden. Take Five is een frisse combinatie met heerlijke muziek. Take Five bestaat uit Marien Stouten (orgel), Jan Peter Teeuw (piano), Leon Koppelman (panfluit), Peter Koetsveld (klarinet) en Annette Jumelet (viool).

Zaterdagavond 3 juli krijgt u een zomers programma voorgeschoteld. Thema van deze avond is ‘summertime’. Er zal in verschillende combinaties muziek ten gehore gebracht worden. Rondo alla Turca van Mozart en The Lonely Shepherd van J. Last zullen o.a. ten gehore gebracht worden. Verder zal ‘De vier seizoenen’ van Jan Peter Teeuw uitgevoerd worden. Een orgelsolo mag op zo’n avond niet ontbreken. Het beloofd een afwisselend programma te worden.

De entreeprijzen bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via https://www.klassiekemuziek.nl/e/14955/orgelserie-kampen-take-five-kampen De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

In de zaterdagavondserie bestaat verder uit | Domineesconcert met ds. Baan, ds. Droger en ds. Herwig (10 juli) | Martin Mans en Noortje van Middelkoop, kinderconcert (17 juli, 17.00 uur) | Martin Mans (17 juli) | In Duet, Lennert Knops & Arie van der Vlist (24 juli) | Arjan Breukhoven & Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu (31 juli) | Leo Ravensbergen (7 augustus) | Roderick van Arnhem (14 augustus) | 6 jonge organisten -3e editie- (21 augustus) | Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan & Edith Post (28 augustus)

Info: www.orgelseriekampen.nl

Kaarten: https://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500