Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riezebos Bouwbedrijf zoekt timmerman voor particuliere klussen

Geplaatst op: 26 juni 2021

(Adv.) Riezebos Bouwbedrijf zoekt een timmerman die mee kan werken op diverse klussen in de regio. Als jij je thuis voelt bij particuliere opdrachtgevers ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij een fijn team van mensen.

Riezebos werkt uitsluitend voor particuliere opdrachtgevers en onderscheidt zich met de woorden: ‘U merkt niet dat wij er zijn’. Je hebt dus heel afwisselend werk. Soms bouw je een vrijstaande woning, andere keren heb je een aanbouw, dakopbouw of iets dergelijks. Onze opdrachtgevers zijn erg blij met ons, zie de reviews op www.bouwnu.nl.

Een goede beloning is natuurlijk vanzelfsprekend. Ook is er een goede kleding-regeling, gereedschapvergoeding en dergelijke. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Bel daarvoor overdag 038-3854595 of ’s avonds 06-22408260.

Wil je eerst meer informatie over wat het bedrijf doet? Kijk dan eerst op www.riezebos.nl.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Mail voor meer informatie naar info@jansemamedia.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500