Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jarige Heutink Groep sport een ton bij elkaar voor goede doelen

Geplaatst op: 9 juli 2021

De Heutink Groep heeft 100.000 euro bij elkaar gesport. Vandaag was de slotdag van de actie die ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan werd gehouden. Het ingezamelde bedrag gaat naar diverse goede doelen.

Gisteren en vandaag bewogen de medewerkers van Heutink Groep zich 24 uur lang voort langs bouwprojecten van Genemuiden tot en met Amsterdam en weer terug. In maart 2021 ging- ter ere van het 100-jarige bestaan van Heutink- het interne sport- en beweegevenement onder de noemer ‘Tandje er bij met Boele’ (genoemd naar de mascotte Bever Boele) van start. Maandenlang fietsten, renden en wandelden de medewerkers (met aanhang) wat af, onder begeleiding van ervaren coaches en voedingsdeskundigen. Ieder bewogen uur leverde €10.- op voor het goede doel, waaronder Plastic Soup Foundation en Trees for all. De beweegactiviteiten werden via de app Strava bijgehouden.

Gisteravond ging de slotfinale van het (live) evenement van start aan de Sisalstraat. De wandelaars beten het spits af waarna de hardlopers en fietsers het stokje overnamen. Gedurende de avond, nacht en de volgende dag bleef het personeel volop in beweging. De sporters kwamen langs verschillende bouwprojecten in o.a. Genemuiden, Balk, Dronten, Lelystad, Almere en Amsterdam.

De sporters eindigden na een loodzware prestatie vrijdagmiddag om 16.00 uur weer bij de Heutink Groep. Daar werden ze feestelijk onthaald met een hapje en een drankje. Helmich Heutink (CEO) maakte het eindbedrag bekend van 96.000 euro, hij maakte daar 100.000 euro van. De stichting ‘Trees 4 all’ ontvangt 7500 euro van het totaalbedrag. Plastic Soup Foundation kan rekenen op 35.000 euro. De overige 57.500 euro zal verdeeld worden onder lokale doelen. Medewerker Hans heeft met zijn 245 uur het meeste gewandeld, hardgelopen en gefietst.

Over Heutink Groep

Heutink ontwikkelt met een scherp oog voor de bewoner én zijn omgeving. Omdat Heutink zelf ook bouwt biedt het creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Met bewezen vakmanschap en door persoonlijk contact zet Heutink een plan om in actie. Het resultaat is een woonomgeving waar alle betrokkenen trots op zijn en lang mee vooruit kunnen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500