Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Kamerbreed afgelast na overleg met overheid

Geplaatst op: 15 juli 2021

Na overleg met de Gemeente Zwartewaterland en Veiligheidsregio IJsselland heeft SCEG besloten het evenement Genemuiden Kamerbreed dit jaar niet door te laten gaan. De organisatie richt zich op 17 september 2022.

Hoewel de werkgroep de afgelopen periode enthousiast bezig is geweest om de puntjes op de i te zetten, hebben de laatste corona-ontwikkelingen hen helaas doen besluiten het evenement nog een jaar uit te stellen. “Wij kunnen het evenement niet binnen de huidige (en mogelijk te verwachten) coronaregels organiseren”, meldt de SCEG.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500