Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brian Snijder verlaat SC Genemuiden voor Olympia’28

Geplaatst op: 20 augustus 2021

Brian Snijder (20) verwisselt SC Genemuiden voor Olympia’28. De Hasselter speelde de laatste jaren in Genemuiden en debuteerde in het eerste. Nu keert Snijder dus terug naar het oude nest. Het overgrote deel van zijn jeugdopleiding heeft hij doorlopen bij Olympia’28.

De Technische Commissie van Olympia’28 is heel blij met de komst van de aanvaller. “Met zijn kwaliteiten kan hij onze aanval een positieve impuls geven. Door werk en stage/studie heeft Brian de keuze gemaakt om terug te keren. Dit geeft hem de benodigde rust.” De TC is ook blij met de goede medewerking van SC Genemuiden in het laten gaan van Snijder.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500