Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwalitaria Genemuiden wordt Restaria

Geplaatst op: 23 augustus 2021

Kwalitaria Genemuiden aan het Havenplein 3A gaat vanaf 1 september verder onder een andere naam, namelijk Restaria Genemuiden. Na een metamorfose van het interieur en exterieur staat het team van Restaria Genemuiden vanaf volgende maand weer voor haar klanten klaar. 

Gert-Jan Bakker over de nieuwe formule: “Restaria combineert een traditionele cafetaria met het ‘Uit-eten’-gevoel van een restaurant. Bij Restaria Genemuiden kun je terecht voor een burger, menu, snack, broodje, drankje en zelfs een 3-gangen keuzemenu voor maar €16,95! Dit alles is te verkrijgen voor afhaal, bezorging en het ter plekke nuttigen in het sfeervolle restaurant. Onze online service en het assortiment blijven zoals u van ons gewend bent. Bestellen is mogelijk via de bestelapp of door te bellen naar 038-3855074.”

“Smaak, puur, geniet en gemak zijn de kernwoorden waar Restaria voor staat, wat je ook terug gaat zien op de verpakkingen en beleving. Nieuwsgierig geworden naar ons vernieuwde concept? Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in onze vernieuwde locatie”, besluit Bakker.

Gert-Jan Bakker & Team Restaria Genemuiden, Havenplein 3A 8281 EV Genemuiden. Zie ook: www.restariagenemuiden.nl of bel 038 385 5074. De openingstijden zijn deze week ongewijzigd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500