Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klaas Noordstra overleden

Geplaatst op: 12 september 2021

Klaas Noordstra, oprichter en eigenaar van de collega-nieuwssite Gaellemuun.nl, is na een periode van ziekte overleden. Dat schrijft zijn familie op die website. De gepassioneerde nieuwsmaker is 58 jaar geworden.

’Herriner mij niet in sombere dagen. Herinner mij in de stralende zon. Herinner mij hoe ik was, toen ik alles nog kon’, valt te lezen op de site die door hem is opgericht.

Noordstra heeft zich in het verleden veel ingezet voor Genemuiden Actueel. Onder meer als webmaster en fotograaf droeg hij zijn steentje bij. We herinneren Klaas als een man die hart heeft voor het vak. Hij was altijd gemotiveerd om op pad te gaan en zo Genemuiden te voorzien van nieuws uit eigen omgeving. Genemuiden gaat niet alleen zijn reportages missen, maar ook zijn vriendelijke persoonlijkheid.

Wij wensen zijn vrouw Aaltje, familie en vrienden veel sterkte, zegen en kracht toe.

Robert Jansema en Pieter Polman namens de gehele redactie van Genemuiden Actueel

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500