Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier jaar gratis onderhoud en garantie bij de aanschaf nieuwe Renault

Geplaatst op: 15 september 2021

(Adv.) Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis staat van 13 tot en met 26 september in het teken van de Renault Rendez-vous Dagen. Het thema ‘zekerheid’ staat dan centraal. Bij de aankoop van een nieuwe Renault profiteren klanten in deze periode van 4 jaar gratis onderhoud én garantie.

Zekerheid gaat boven alles, zeker ook bij Autobedrijf Van Kesteren. “Van compacte stadsauto tot riante SUV; tijdens de Renault Rendez-vous Dagen bij Van Kesteren stap je extra voordelig in”, legt Wimfried van Kesteren uit. “En extra zorgeloos, want op geselecteerde nieuwe modellen ontvang je 4 jaar gratis onderhoud en garantie. Daarmee kan je voordeel wel oplopen tot 2.200 euro.”

Diversiteit aan modellen
Het gaat tijdens deze speciale actie om de Renault Clio, Captur, Kadjar en Mégane Estate. “Kies je echter voor een nieuwe hybride of 100 procent elektrische Renault? Dan ontvang je tot 5.000 euro Renault-subsidie”, legt Van Kesteren uit. “Neem bijvoorbeeld de prachtige Arkana; een unieke en hybride SUV-coupé die al vanaf 32.390 euro beschikbaar is. Zo rijd je nóg voordeliger onze showroom uit.”

Private lease
Een andere interessante optie is private lease. “Je rijdt dan zorgeloos een nieuwe Renault voor een vast maandbedrag, inclusief alle autokosten”, aldus Van Kesteren. “Zo rijd je al in een Twingo Electric voor 279 euro per maand! Alleen het tanken of laden is nog voor eigen rekening. Zo stel je vooraf je eigen auto samen, kiest een looptijd en geeft het aantal kilometers aan dat wordt gerekend. Dit brengt zekerheid in de maandlasten en zorgt nooit meer voor onverwachtse kosten.”

Rij nog voordeliger de showroom uit
Ook profiteren van extra veel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Renault? Breng dan tijdens de Rendez-vous Dagen een bezoek aan de showrooms van Van Kesteren in Kampen (Kilbystraat) of Zwartsluis (Grote Kranerweerd). “Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden”, besluit Van Kesteren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500