Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel animo voor cursus vlaggen bij Sportclub

Geplaatst op: 16 september 2021

Onder het toeziend oog van een aantal leden van de scheidsrechterscommissie, hebben maar liefst 25 personen gehoor te geven om de informatieavond te bezoeken met het thema ‘Neem af en toe eens de grensrechters vlag ter hand’.

Door de huidige spelopvattingen vanuit de KNVB zijn er voor de uitoefening van het spel assistenten/ vlaggers nodig om de scheidsrechter te ondersteunen, door het organiseren van deze avond hoopte Sportclub Genemuiden ouders te stimuleren om de vlag ter hand te nemen.

De avond bestond uit een theorie en praktijk gedeelte. Na als eerste het theoriegedeelte te hebben gevolgd, mochten de grensrechters in spe het geleerde in praktijk brengen. Het MO17-1 en MO17-2 team hadden zich hiervoor beschikbaar gesteld.

Het jeugdbestuur wil de scheidsrechterscommissie bedanken voor de duidelijke uitleg deze avond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500