Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anne-dirk Naberman neemt Sani4all Zwolle over van Lamco de Vries

Geplaatst op: 2 oktober 2021

Anne-dirk Naberman is de nieuwe directeur van Sani4All Zwolle en neemt daarmee het stokje over van Lamco de Vries. De overdracht van de vestiging in de Hanzestad sluit goed aan bij de visie die De Vries voor ogen heeft: “Ik vind het fantastisch om de jonge medewerkers met ambities de kans te geven om ondernemer te worden.”

De formule Sani4all en Kitchen4all blijkt succesvol. Inmiddels zijn door het hele land al negentien vestigingen te vinden. Volgens De Vries blijft het daar niet bij: “Momenteel zitten we in totaal op 26 vestigingen met de twee merken. Met Sani4all willen we doorgroeien van 17 naar 25 vestigingen en met Kitchen4all van 9 naar 40. Dat moet ertoe leiden dat er uiteindelijk nog meer naamsbekendheid in Nederland krijgen.”

Anne-dirk werkte al langer voor De Vries. “Maar anderhalf jaar geleden kwam het balletje aan het rollen en vroeg Lamco of ik oren had naar een eigen vestiging. Dat leek mij prachtig. Ik had al op jonge leeftijd de wens om uiteindelijk voor mezelf aan de slag te kunnen gaan. Vorig jaar ben ik daarom in Zwolle aan de slag gegaan als bedrijfsleider om de winkel beter te leren kennen. Want tot vorig jaar stond ik als verkoper in de vestiging aan de Kamperzeedijk. Na een jaar in Zwaolle te hebben gewerkt, heb ik de vestiging uiteindelijk deze week mogen overnemen”, vertelt Naberman.

Dat De Vries een vestiging verkoopt aan de 26-jarige plaatsgenoot is niet uitzonderlijk. Lamco vertelt: “De vestigingen in Dronten en Hoogeveen hebben we eerder al verkocht aan jongens die daar eerst bedrijfsleider waren. Ook Annedirk heeft de laatste jaren bewezen van Sani4all Zwolle een fantastische onderneming te maken. Dit gaat hij nu als mede-eigenaar en directeur verder uitbreiden en ik heb er alle vertrouwen in dat hij de winkel perfect weet voort te zetten. Nu is hij directeur maar zijn we nog gezamenlijke eigenaar, uiteindelijk zal Annedirk de vestiging volledig overnemen.”

De kersverse eigenaar blijft onder dezelfde formule draaien. Dat wil zeggen: betaalbare kwaliteitsbadkamers voor een scherpe nettoprijs. “Van ontwerp tot afwerking, wij kunnen het allemaal verzorgen. Wij bieden complete badkamers voor scherpe prijzen.”

Bezoek de winkels van Sani4all en Kitchen4all aan de Kamperzeedijk 127 in Genemuiden of Sani4All aan de Nikolaus Ottostraat 18 in Zwolle of kijk op de website.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500