Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Van Dijk-Tuinman viert 75-jarig huwelijk

Geplaatst op: 4 oktober 2021

Vandaag, 4 oktober, zijn de heer en mevrouw Van Dijk-Tuinman 75 jaar getrouwd. Burgemeester Bilder bracht het echtpaar vanmiddag een bezoek ter ere van deze unieke mijlpaal.

Evert van Dijk (94 jaar) en Janna van Dijk-Tuinman (93 jaar) zijn beiden geboren en getogen in Genemuiden. Ze trouwden in 1946, vlak na de oorlog. Evert was onder andere werkzaam in de fabriek maar hij diende ook drie jaar in Indië. Het echtpaar kreeg 3 kinderen: 1 dochter en 2 zonen. Daar kwamen later 9 kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen bij. Het jubileum wordt niet groots gevierd. De kinderen komen langs en het bezoekje van de burgemeester wordt op prijs gesteld.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500