Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Agnieten College moet andere rookplek zoeken

Geplaatst op: 5 oktober 2021

Het college van burgemeester en wethouders vindt dat het Agnieten College Zwartsluis een andere rooklocatie moet zoeken. Daarom geven burgemeester en wethouder de lokale VVD gelijk. Die partij stelde onlangs vragen omdat leerlingen de nieuwe steiger langs de kolk gebruiken voor een peukenpauze.

De gemeente wist niet dat de steiger door de school is aangewezen als rookplek en is ook niet gelukkig met die plek. Net als de VVD vindt het college dat het Agnieten College zelf verantwoordelijk is voor een oplossing. Lastige bijkomstigheid daarbij is dat roken op een schoolplein sinds 2020 verboden is. De school kan dus niet op eigen terrein een plek vinden, zoals de VVD graag zou zien.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500