Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacatures bij Scholengroep IJsselrijk

Geplaatst op: 9 oktober 2021

(Adv.) Scholengroep IJsselrijk zoekt een enthousiaste medewerker backoffice en pedagogisch medewerkers voor de BSO, KDV en POV. De pedagogisch medewerkers kunnen aan de slag in Genemuiden, Kamperzeedijk, Oosterwolde en Kampen. 

IJsselrijk bestaat uit 16 basisscholen met samen ongeveer 2500 leerlingen. Vanuit onze missie en visie mogen we in ons onderwijs werken aan een leerproces dat gericht is op groei van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Groei in ontwikkeling van gaven en talenten. Ook het personeel in onze Holding is gericht op groei en kwaliteit. Dit groeien willen we vormgeven vanuit de lokale missie en visie zoals verwoord in statuten en schoolplannen maar met name vanuit “Gods Woord als norm en leidraad voor ons handelen’. Zo mogen we samen lerend op weg zijn naar de komst van Gods Koninkrijk.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om de vacatures beter te bekijken.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500